Novi Sad
09.03.2016.
10:17 > 15:49
Pokušaj Novosađanina B.M. da proteklih dana dobije uslugu u JKP "Lisje" je jedan od primera nerada i nereda koji vladaju u javnom sektoru.
  • Novosadjanka

    10.03.2016 22:47
    Almasko groblje
    Probajte da nadjete nekog od radnika Lisja bilo kog dana posle 13,30 h. A o tome da ne kose travu, ne sklanjaju smece koje se nalazi po groblju da i ne pricam.
  • Ja

    10.03.2016 11:18
    @Milena
    Da čovek ne poveruje! Vi ako ste majka, dakle zrela formirana ličnost kažete "tamo neka klupa. Ima važnije od toga.." Ženo da li vam je iko umro ko vam je bio blizak? Suvišno je komentarisati ovoliku glupost koju ste napisali. A sta god da mu je trebalo u lisju, ti lezilebovici su dužni da usluze. Ajd što je ženama 8. Mart al sta njihove kolege imaju da izlaze ranije?
  • Liman3

    09.03.2016 19:35
    Za Hehe...
    ...ako procitas pazljivo clanak videces da je covek uspeo da sredi preko nadleznih da ga puste ranije posto radi kod privatnika a drugo voleo bih da svi vi politicki botovi i gamad dobijete otkaze pa da radite kod privatnika da vidite sta je rad a ne ovako ste obezbedjeni do penzije da nista ne radite a dobijate platurine! E zzbog ovakvih stvari ce srbija i propasti jer vas ima dosta koji zivite na grbaci drzave i lako je vama da dizete plate u nebesa kad stalno dizzete i cene usluga u ma kom da se radi drzavnom preduzecu a to sto mi sto radimo kod privatnika smo prepusteni na milost i nemilost vas bas zabole! E zato ce srbija da pukne a mi svi pametni da odemo u EU da radimo a vi zivotarite jeb... sami sebe u du.. i svoju stranku dal SNS, SPS, DSS itd ima vas brate vise nego bubasvaba!
  • Milena

    09.03.2016 17:07
    Kada je vec danima izlazio sa svog radnog mesta , kako mu nije palo na pamet da ode pre radnog vremena i saceka radnika a onda na svoj posao i produzi svoje radno vreme. Ja kad nekog hocu da nadjem onda ga i nadjem po bilo koju cenu. Da me neko ne razume pogresno ali mislim da trenutno imamo tezih problema od tamo neke klupe...Ovo je sve skretanje sa osnovnih problema. Jeste problem su i lekari i profesor i(dete mi studira i ...kuku)konobara je nekada tesko uloviti...ima tu puno primera ali znamo svi da zaista ima puno primera al ne vidim osim halabuke da se nesto desava . I verujte mi da ce u tom preduzecu biti kaznjeni oni najrevnosniji sa najmanjom platom , oni drugi su zasticeni.
  • Vlada

    09.03.2016 16:52
    @hehe

    Jao vidi, jedan radnik Lisja se otreznio i dokopao se kompjutera... Dabogda bio sam sebi mušterija.
  • brod ludaka

    09.03.2016 16:21
    Uobicajena vest za drzavu Farme i Parova .
  • Smrdija

    09.03.2016 16:17
    @Hehe , jedno je otici ranije s posla zbog 8-og marta a sasvim drugo zbog sredjivanja ocevog groba .
  • hehe

    09.03.2016 15:19
    Ako sam dobro razumela tekst, novosadjanin B.M. se zali da nije na svojim radnim mestima zatekao neke ljude koji su mu trebali za uslugu koju pruzaju. Zanimljivo je pogledati da, s druge strane, B.M. je nekoliko dana za redom bio odsutan sa svog radnog mesta isto tako, i neko kome je trebala njegova usluga, bio je uskracen za nju. Znaci cini upravo isto - ni manje ni vise - nego ono sto cine i ovi drugi. Svoje licne poslove obavlja u radno vreme (nije uzeo godisnji, slobodan dan, stagod, nego je "izasao malo ranije, opet izmolio da izadje da obavi"... Odakle onda pravo za cudjenje sto to rade i drugi?
  • Nismo radili...

    09.03.2016 14:32
    Baš tih dana smo morali po naređenju da skoknemo do kancelarije SNS i overimo popise za kandidaturu...
  • Smir‚‚SeBagro

    09.03.2016 13:51
    kako se palite
    neko pali vatru a tu je gomila debila da se nalozi na ovakve price,da je nekom se i desilo to ne bi sigurno zavrsio u novinama da nekom prica pricu,ali sve je to moguce jer zivot nema ovde niko.svi vode tudji zato se i raspalo drustvo
  • Милан

    09.03.2016 12:31
    Услов
    Ако је услов, једини, да је неком мама била чистачица и "градила" предузеће, улазница за безбрижан живот у периоду од 35 година. Државног посла, редовне плате, заштите, промоција, чашћења, поклона за осми март, поклона за нову годину.
    Овде је и добро како ће страшно бити.
    А само једно питање, да ли дете сваког официра треба да буде у генералштабу?
    Да ли по аутоматизму деца лекара су лекари, а деца робијаша су робијаши?
    То браћо нема НИГДЕ. али није могло другачије, кад је пао систем, дошли питоми или дивљи па отерали оне друге (1945), лако је тад било залагати се за права, дошли гладни и заузели бусије. И није то до босанаца или крајишника, и зграде на лиману су старе 40 година.
    Али кад је требала измена, гладни своју бусију не дају, већ је наслеђују! Та пракса је коштала пропасти многа краљевства... а и ми смо при крају.
    Што пишете и о факултетима и о свим институцијама, док паметна деца деле купатила са 10 цимера на докторским студијама које им плаћа држава Немачка, ми овде плаћамо синове и кћерке да ништа не раде.
  • Birka

    09.03.2016 12:21
    Šef obezbeđenja
    Najgore od svega što je šef obezbeđenja Lisja konstantno pijan i teroriše nas koji smo došli da obiđemo svoje najmilije. U ovoj zemlji vladaju blud i razvrat
  • Goga

    09.03.2016 11:48
    A probajte u KCV da nadjete doktora posle 13 casova!!!
  • Ivan

    09.03.2016 11:44
    "Indeksovo radio pozorište", negde sredinom osamdesetih, u jednoj svojoj radio-komediji kažu: "Prazna mu glava kao kancelarija u pola dva".
  • ST

    09.03.2016 11:33
    Lisje? Nista cudno...Otprilike je slicno u svim jkp...
  • ATS

    09.03.2016 11:30
    Probajte da nađete profesora na fakultetu u toku radnog vremena!
    Ne deset njegovih asistenata, profesora!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna